Haberler

Rahle Nedir



Rahle Nedir

Rahle, çok eski yıllardan günümüze kadar uzanmış bir gelenektir. Kelime anlamı ile kitap okumaya yarayan masa anlamını taşımaktadır. Eski zamanlarda medreselerde öğrencilere Kuran öğretilirken, Kuran’ın konulması için yapılmış bir masadır aslında. Alçak ve X işaretini andıran bir yapıdadır. Sayfaların daha rahat çevrilmesini ve göz hizasında okumanın kolaylaştırılması için imal edilmiştir.
 
Günümüzde başta din adamları olmak üzere, evlerde de halen kullanılmaktadır. Bu küçük masayı eski dini filmlerde halen görürüz. Gözümüz aşinadır aslında, genç kuşağa eski yılları hatırlatır. Rahlenin imal edilmesi Kurban-ı Kerim’in sayfa sayfa inmesinden sonra, birleştirilip bir kitap haline getirilmesi neticesinde ihtiyaç olarak görülmüş ve ahşap ustaları tarafından imal edilerek kullanıma sunulmuştur. Tahta oyma işçiliğini kullanarak desenli veya düz şekillerde bulabileceğiniz bu ürünü firmamız sizlerle buluşturmaktadır. Eskileri yad etmek isteyenler, eski yıllardan beri alışkanlığı olup, kullandıkları mevcut masalarındaki yıpranmalar sebebi ile yerine yenisini almak isteyenler, bir büyüğüne bu tarih kokan eseri hediye etmek isteyenler firmamızda farklı çeşitlerdeki ürünlerimizi satın alma imkânı bulmaktadır. Uygun fiyatlarla hediye etmek istediğiniz bir rahle arayışında olduğunuzda web sitemizde bulunan birden çok çeşide göz atmanız mümkün olmaktadır. İster ayaklı modellerimizden, isterseniz de yere oturarak okuyabileceğiniz modellerimizden birini seçebilirsiniz.
 
Dini malzemelerin satışını gerçekleştiren firmamızdan edineceğiniz bir rahle ile belki de nice gönüller fethedeceksiniz. Firmamızın web sitesinden beğendiğiniz ürünü sipariş etmek için online sipariş girişi yapabilir, telefon ile sipariş edebilir ve güvenli ödeme yöntemlerimiz ile ödemesini gerçekleştirebilirsiniz. Kullanışı rahat olması sebebi ile camilerde, vaaz kürsülerinde de kullanılmaktadır. Müşterilerimiz, bireysel müşterilerimiz olduğu gibi cami gibi kamuya açık olan ibadethanelerin sorumlusu olan kişilerden de oluşmaktadır. Ürünlerimiz stoklarla sınırlı olduğu ve çokça rağbet gördüğü için vakit kaybetmeden beğendiğiniz ürünün siparişini vermeniz gerekmektedir. Ürünlerimiz, piyasa fiyatına göre uygun olduğu gibi kaliteli malzemelerden de üretilmektedir. Hac umre malzemesi satan birçok yerde bu ürünü bulmanız mümkündür. Ancak yapıldığı malzeme konusunda çok da iç açıcı oldukları söylenemez. Satın aldığınız, fiyatı oldukça yüksek olan bu ürünlerin çok kısa bir süre içerisinde kullanılamaz olduğunu görmüş olursunuz. Firmamız bu hususta kullanılan malzemeye oldukça dikkat eden ve siz müşterilerimizin uzun soluklu zamanlarda bu ürünü kullanmanız amacını gütmektedir.